Most Ön is megveheti John Lennon szemüvegét!

Hamarosan árverésre bocsátanak egy különleges napszemüveget, amelyet a The Beatles zenekar egykori tagja adott egy járókelőnek.

Forrás: BBC2024. 07. 22. 20:02
John Lennon
John Lenon szemüvege találhat új gazdára Fotó: Getty Images/Michael Putland
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

John Lennon énekes-dalszerző, számos díjjal elismert művész, a világszerte hatalmas sikernek örvendő The Beatles gitárosa volt. A BBC a napokban tette közzé, hogy egy különleges szemüveget lehet megvásárolni, amelyet maga John Lennon adott oda egy embernek 1968-ban az Abbey Road Studio előtt. 

Az aukcióra július 31-én kerül sor Surrey-ben, a Farleigh Golf Club helyszínén.

Vajon mennyiért fog elkelni a napszemüveg? A Catherine Southon Auctioneers & Valuers szóvivője elmondta, hogy maga a tárgy John Lennontól származik, egy férfinak adta, aki éppen a barátnőjével volt. Képek is eladásra kerülnek, amelyeken többek között Paul McCartney, George Harrison, George Martin és Ringo Starr is látható.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.