A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Új dátumot kapott Ski Mask The Slump God koncertje

Ski Mask The Slump God július 10-re, az Akvárium Klubba meghirdetett koncertjét logisztikai okok miatt – ahogy az egész turnét – őszre halasztja, Budapesten így szeptember 30-án láthatjuk a floridai rappert.

Forrás: Live Nation2024. 07. 09. 8:00
ski mask the slump god
Ski Mask the Slump God hamarosan Budapestre érkezik. Fotó: Getty Images/Scott Dudelson
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2015-ben bukkant elő Dél-Florida legsötétebb bugyraiból, majd 2018-as debütáló lemezével hamar a Pitchfork top 200-as listájának hatodik helyén találta magát. A Stokeley album előtt is több nagysikerű mixtape hozta be a köztudatba a Ski Mask The Slump God nevet, 2018 után pedig több single és egy újabb mixtape is bekerült a diszkográfiába. Legutóbb májusban hallatott magáról Headrush című dalával. 

Ski mask the slump god
Ski Mask the Slump God az egész turnét őszre halasztotta (Fotó: Getty Images/Timothy Norris)

Ski Mask The Slump God következetesen feszegeti a hip-hop határait lírai ügyességével, ritmikai kiszámíthatatlanságával és elit szójátékával.

Ritka raperőnek vallja magát, aki a kategóriákkal és korszakokkal dacolva, magas szinten, bocsánatot soha nem kérő hozzáállásával fontos szereplője a hip-hop színtérnek. A folyamatosan új dalokkal jelentkező előadót tavaly már elcsíphettük a Suicideboys előzenekaraként, most pedig első önálló bulijával tér vissza hozzánk, végül szeptember 30-án. A korábban megváltott belépőjegyek továbbra is érvényesek maradnak a koncertre, akinek pedig nem megfelelő az új dátum, az visszaválthatja a jegyét. További információk elérhetők a koncert Facebook-eseményében.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.