Saját fesztivállal jelentkezik télen a Budapest Park

A nyári évadát a hétvégén lezáró Budapest Park december 20-án és 21-én rendezi meg a Winterfest elnevezésű eseményét az MVM Dome-ban, ahol sokszínű zenei kínálattal, nyolc produkcióval várják a közönséget.

2024. 09. 26. 17:26
Budapest Park
Téli koncerteket is szervez a Budapest Park Fotó: Bódis Krisztián
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest Park tizenharmadik évadának záróhétvégéjén, szeptember 27-én, pénteken a Quimby készül idei utolsó koncertjére, amelyet a Necc Party követ. Szeptember 28-án, szombaton a Punnany Massif lép fel, amely a tavaly megjelent Fel nem című albuma mellett legnagyobb slágereit is előadja. A koncert után indul a nagy évadzáró afterparty négy tánctéren.

Budapest Park
 Szombaton a Punnany Massif  ad koncertet a Budapest Parkban. Forrás: Punnany Massif Facebook-oldala

Télen is folytatja a Budapest Park

A főváros egyik kedvelt szabadtéri szórakozóhelye mostantól nemcsak nyáron kínál koncerteket és parkos hangulatot. Már hosszú évek óta foglalkoztatta őket a gondolat, hogy a téli hónapokban, a következő évad szervezése mellett koncerteket is rendezzenek. Így merült fel a Budapest Park Winterfest ötlete, ahol 

nyolc olyan produkciónak nyújtanak lehetőséget a színpadon, amely önállóan is sok ezer embert vonz nyaranta a Budapest Parkba.

Pálffy András, a Budapest Park alapítója, vezérigazgatója a téli fesztivál koncepciójáról elmondta: szellemiségük alapja kezdetektől fogva az innováció, így minden évben rengeteg fejlesztéssel készülnek az új évadra.

A Winterfest olyan esemény, amely remekül egyesíti látogatóink igényeit és saját, személyes küldetésünket. Emellett fontosnak tartjuk, hogy télen se engedjük el a nálunk fellépő zenekarok kezét

– mondta.

Hozzátette, hogy a Budapest Park a klubkoncertek kényelmét ötvözi a fesztiválok sokszínűségével és az arénakoncertek monumentalitásával, ezért adta magát az ötlet, hogy ezt most egy másik helyszínen és egy kicsit más kontextusba ültetve télen is folytassák.

Az MVM Dome-ban mindkét napon négy-négy önálló nagykoncertet rendeznek, amelyeket afterparty követ, de meglepetésekkel, pop-up aktivitásokkal is készülnek.

Az első fellépőket a nyári évadzárást követően, vasárnap este jelentik be.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.