Ellepték Lovasberényt a tengerészeti nyomozószolgálat különleges ügynökei

Az NCIS-sorozat újabb epizódjaihoz rögzítenek felvételeket a héten Lovasberényben – írja a FEOL.

2024. 10. 08. 10:39
NCIS Fotó: AXN
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lovasberényben az NCIS

Hatalmas filmes gépjárművek foglalják el október 7-én és 8-án a Fejér vármegyei Lovasberény jó néhány útját, ugyanis filmet forgatnak a településen – olvasható a Fejér Vármegyei Hírportál cikkében, amelyben azt is hozzáteszik, hogy a forgatás már hosszú ideje tart, a stáb nagyon sok magyarországi helyszínen dolgozott már eddig, természetesen számos jelenetet az etyeki stúdióban rögzítettek. 

Fotó: AFP

Az egyik főszereplő nyáron Budapestről posztolt

Nyáron a sorozat főszereplője, a Tonyt alakító Michael Weatherly – aki korábban már elmondta, hogy hazánkban forgat majd – posztolt az Instagram-oldalára egy bejegyzést, melyben ezt írta:

A gyönyörű látnivalók, hangok és emberek teszik tökéletes helyszínné Budapestet.

Az NCIS előzménysorozatát egyelőre tízrészesre tervezik, a további évadok sorsát a nézettség is befolyásolja majd. A forgalmazó Paramount+ streamingplatform mindezekkel együtt további neveket jelentett be, akik csatlakoztak a produkcióhoz, így a stáb tagja lesz mások mellett Az Árnyék és csontból ismert Amita Suman brit színésznő, Maximilian Osinski, Nassima Benchicou, Julian Ovenden, Terence Maynard, Lara Rossi és James D’Arcy is.  

A NCIS az amerikai CBS-hálózat régi és sikeres produkciója, a történetek a tengerészeti nyomozószolgálat különleges ügynökeinek bevetéseiről szólnak.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.