Elhunyt a Ghymes együttes billentyűse

Szarka Tamás így búcsúzott tőle a közösségi oldalán: Negyed század… ennyit voltunk együtt. Most búcsúzom tőled.

Pataki Tamás
2020. 05. 22. 17:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

57 éves korában betegség miatt elhunyt Kún Csaba, a Ghymes együttes billentyűse – adta hírül az atempo.sk hírportál.

Kún Csaba 1963. áprilisi 2-án Dunaszerdahelyen született és már alapiskolás korában elkezdett zongorát tanulni a helyi művészei iskolában. Tanulmányait a dunaszerdahelyi Elektrotechnikai szakközépiskolában folytatta, ez idő alatt három évig a Fortuna együttesben billentyűzött. 1982-től 18 évig szórakoztató zenét játszott a Felvidéken, Magyarországon és Ausztriában. A Ghymes együttessel 1994-től kezdett el dolgozni. Néhány évig a nagyobb koncerteken működött közre, 2000-től viszont már állandó fellépőként szerepelt a zenekarban. Mellette Szarka Gyula szóló koncertjein is rendszeresen fellépett.

Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerző így búcsúzott tőle a közösségi oldalán: Negyed század… ennyit voltunk együtt. Most búcsúzom tőled. Az utolsó hónapjaidban a poklot jártad. Mostmár legyen könnyű az út a mennyek kapujába Kún Csabi.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.