A gatyája is ráment a válásra a hollywoodi világsztárnak

Három éve jelentették be, hogy különmentek, majd nem sokkal később a válási papírokat is aláírták.

Forrás: beol.hu2020. 08. 18. 9:14
null
Milánó, 2018. szeptember 10. Ókori aranypénzt mutatnak be egy milánói sajtóértekezleten 2018. szeptember 10-én. A késõi császárság korából származó több száz aranyérmét egy szokatlan formájú szappankõ edényben egy comói színházépület bontása közben találták meg. (MTI/EPA/Matteo Bazzi) Fotó: Matteo Bazzi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két és fél évnyi jogi küzdelem után lezárult a 49 esztendős skót színész, Ewan McGregor és 53 éves felesége, Eve Mavrakis válása.

Ewan és Eve 1995 óta voltak házasok, négy közös lányuk született írja a BEOL.

A pár 2017 októberében jelentette be, hogy különmentek, és a színész 2018 januárjában töltötte ki a válási papírokat.

Ewan McGregornak sok pénzébe került a búcsú
Fotó: (MTI/EPA/Jimmy Morrison)

Ewan és Eve elfelezi mind azt a vagyont, és bevételt, amit a házasságuk alatt szereztek, köztük a színész filmgázsijait is, melyeket többek között négy Csillagok Háborúja, az Angyalok és Démonok, a Moulin Rouge, és a Kecskebűvölők után tehetett zsebre.

Eve megkapta a 6,62 millió dolláros, mintegy 2 milliárd forintot érő Los Angeles-i házukat, ékszereket, bankszámlákat, öt autót és számos motorkerékpárt. Ezen kívül készpénzben átvehetett 147 millió forintnyi dollárt.

A színésznek a továbbiakban havi 4,4 millió forintnyi dollárt kell átutalni gyermektartásra, havi 10,5 milliót forintnyi dollárt pedig asszonytartásra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.