Berkesi Judit számára örök szenvedély a labdarúgás

„Van bennem némi izgatottság, nem tagadom. Egy év kihagyás mégsem múlik el nyomtalanul” – mondta a Nemzeti Sportnak az M4 Sport TV csatorna csinos munkatársa.

Forrás: Nemzeti Sport2020. 08. 12. 12:37
null
Sokak örömére visszatér a képernyőkre a csinos anyuka Forrás: facebook.com/berkesijuditM4sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Igen – felelte egy árulkodó mosoly kíséretében a kislánya születése után egy évvel az M4 Sport képernyőjére pénteken visszatérő Berkesi Judit a Nemzeti Sportnak arra a kérdésére, hogy hiányzott-e neki.

A csinos sportriporter-műsorvezető a sportnapilapnak ugyanakkor azt is bevallotta, hogy ha rövid időre is, de jó volt kiszakadnia az általa szeretett világból.

– Előtérbe került egy új szerep, az anyaság, talán mondanom sem kell, hogy nagyon élveztem – emelte ki. Berkesi Judit hozzátette, hogy idővel azt vette észre, hogy egyre többet kacsintgatott a közvetítések felé, egyre többször beszélgetett a kollégáival, mígnem eljutott odáig, hogy visszavágyik. Azt is megjegyezte, hogy a televíziós csatornának köszönettel tartozik, mert a fokozatosság elvét betartva térhet vissza, úgy állapodtak meg, hogy egyelőre egy héten két napot fog dolgozni, aminek azért is örül, mert nem szeretné ugyanazt az életmódot folytatni, mint korábban, úgy érzi, a mostani felállásban a családjára éppúgy jut elég idő, mint arra, hogy a legjobb tudása szerint elvégezze a munkáját.

Berkesi Judit az interjú során arról is beszélt, hogy az eredeti tervek szerint már az olimpia alatt dolgozott volna, ám sajnos ugye ezt a forgatókönyvet átírta a koronavírus, így aztán az NB I rajtja lesz a visszatérés pillanata.

Az idény a Péntek esti foci című műsorral startol, amelyben élő mérkőzésfelvezetés lesz, egy órában. Afféle kedvcsináló, esélylatolgató adás.

Sokak örömére visszatér a képernyőkre a csinos anyuka
Fotó: facebook.com/berkesijuditM4sport

– Ebben egyrészt beharangozzuk a teljes fordulót, másrészt a közvetlenül a műsor után kezdődő aznapi mérkőzés lesz fókuszban. Pénteken mindjárt az MTK–Ferencváros mérkőzéssel indul a bajnokság, és ugyan azt mondom, bármilyen meccsel jó lett volna visszatérni, az örökrangadónál jobbat aligha kívánhattam volna – örvendezett a riporter-műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy nem csak a stúdióban láthatják őt a nézők, hanem az egyik hétvégi mérkőzésen pályaszéli riporter is lesz, sőt egy régi vágya is teljesül: egy másik műfajban is kipróbálhatja magát, ugyanis Hajdú B. István oldalán podcastben lesz hallható. A középpontban természetesen a labdarúgás áll, ami aktuális, arról beszélnek, miközben valamelyest vissza-, illetve előretekintenek a legfontosabb témákra. Az NB I ugyanúgy terítékre kerül, mint a nemzetközi vagy éppen a női foci. Már csak a műsor címét kellene kitalálni.

Berkesi Judit azt is elmondta, hogy a tervek szerint van esély arra, hogy a női meccseket ismét ő közvetítse.

Az M4 Sport és az M4 Sport+ a rangadókat, a nagyobb tétre menő összecsapásokat szokta adni a női bajnokságból, az őszre ebből kevesebb jut, de a tavasszal már nem lesz belőlük hiány.

A sportriporter-műsorvezető sosem titkolta, hogy a szíve csücske a női foci, szóval előfordulhat, hogy idővel a közvetítőállásba is visszatér, ám a korábban a László Kórház színeiben az NB I-ben is szereplő egykori labdarúgó nem tartja valószínűnek, hogy játékosként is visszatér a nagypályára, annak ellenére, hogy a labdarúgás örök szenvedélye.

– Eltelt egy esztendő, mi több, a felkészülési időszak is lezárult, most már úgy vagyok vele, hogy gyerünk, csináljuk! Várom a pénteket – tette hozzá Berkesi Judit.

A teljes interjú elolvasható az nso.hu oldalra kattintva.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.