Élő adásában, téglával támadt rá a műsorvezetőre egy meztelen nő + videó

De hogy jutott be egy meztelen nő a fegyveres őrrel őrzött épületbe? – teszi fel a kérdést cikkében a Főtér.

Forrás: foter.ro2021. 03. 20. 12:19
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Páratlan incidens szemtanúi lehettek azok, akik péntek délután véletlenül az Antena 1 hírcsatorna Acces Direct nevű műsorára kapcsoltak. A stúdióban hirtelen egy meztelen nő bukkant fel, aki egy téglát dobott Mirela Vaida műsorvezető felé azt kiabálva, hogy adjon neki pénzt.

A műsor készítői azonnal megszakították az adást, és kihívták a rendőrséget, illetve a mentőket.

Miután újra élőbe kapcsoltak, Mirela Vaida sírva mesélte el, mennyire megrázták a történtek, és félti a testi épségét. Mint kiderült, korábban egy nő megfenyegette az interneten, aki a metrós gyilkosnak adta ki magát. Csakhogy Magdalena Şerban életfogytiglani börtönbüntetést kapott, miután 2017-ben a metró alá lökött egy nőt Bukarestben, tehát ő nem lehetett.

A műsorvezetőnő szerint kitervelt támadásról lehet szó, mert a nő éppen akkor lendült támadásba, amikor az élő közvetítés kezdődött.

Senki nem tudja, ki lehet a támadó, de leginkább az foglalkoztatja a műsor készítőit, hogy miként léphetett be a stúdióba egy meztelen nő, miközben az épület bejáratait biztonsági őrök őrzik.

Az Antena 1 egyelőre nem akart nyilatkozni esetről, megvárják, míg a rendőrség nyomozása eredményre vezet.

Sajtóértesülések szerint a stúdió épületébe egy oldalsó, őrizetlen kapun jutott be. Állítólag korábban elmezavarral kezelték, nemrég utalták ki a fővárosi pszichiátriai kórházból.

Az esetről történt videót itt tekintheti meg:

https://www.facebook.com/watch/?v=1093941594414067

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Képernyőfotó/Facebook

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.