J. K. Rowling meggyilkolását is beleírta regényébe egy transz sztár

J. K. Rowling haláláról fantáziált könyvében egy transz aktivista szerző. A történetben, amely a posztapokaliptikus jövőben játszódik, a transznemű főszereplők transzfób személyekre vadásznak; a Harry Potter írója például egy kastélyban leli brutális halálát – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 04. 27. 13:10
ROWLING, J. K.
London, 2018. november 14. J. K. Rowling angol író, forgatókönyvíró a Legendás állatok: Grindelwald bûntettei (Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald) címû filmje nagy-britanniai premierjén Londonban 2018. november 13-án. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gretchen Felker-Martin transznemű nő által írt könyv történetének középpontjában két transznemű nő és egy transznemű férfi áll, akik poszt-apokaliptikus pusztaságban kalandoznak, miután egy vírus zombivá változtatta az embereket. Beth és Fran azzal töltik napjaikat, hogy a feldúlt New England partvidékét járják, emberekre vadásznak és összegyűjtik a szerveiket. Miután egy brutális baleset mindhármukat összefogja, a túlélőkből álló csoport transzfób személyeket öl, eközben vademberek falkái és saját démonjaik elől menekülnek – olvasható az Amazonon is kapható regény leírásában.

A V4NA Hírügynökség szerint a regényben J. K. Rowling írónő karaktere is felbukkan, ő egy leégett kastélyban leli halálát. Rowlingot korábban már TERF-nek, azaz transz-kirekesztő radikális feministának bélyegeztek, számtalan akciót indítottak ellene, amiért kinyilvánította a véleményét, miszerint a biológiai nem egy megváltoztathatatlan dolog. Több halálos fenyegetés is érte, illetve kizárták a Harry Potter 20. évfordulója alkalmából szervezett ünneplésből is.

Márciusban Felker-Martin a Twitteren így harangozta be a regényt: 

Ha eleged van a transzfób idióták által írt genderpestis regényekből, próbáld ki a MANHUNT című regényemet, amelyet egy transz nő írt a transz közönségnek. Transz leszbik szerelembe esnek, d*gnak és gyilkolnak TERF-eket, vademberek randalíroznak a vadonban, J. K. Rowling meghal, stb.

Múlt év szeptemberében gyalázkodó kommentekkel keltették halálhírét Rowlingnak, miután a Troubled Blood című új bűnügyi regényében egy nő titokzatos eltűnésének a hátterében egy transzvesztita sorozatgyilkost sejtettek – szögezi le a V4NA Hírügynökség cikkében.

Borítókép: J. K. Rowling angol író, forgatókönyvíró a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei (Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald) című filmje nagy-britanniai premierjén Londonban 2018. november 13-án (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.