Rúzsa Magdi bámulatos születésnapi tortával készült gyermekei születésnapjára

Gyorsan repül az idő, Rúzsa Magdi hármas ikrei február 1-jén lettek egyévesek. A Máté Péter-díjas magyar énekesnő gyönyörű tortával köszöntötte a kicsiket.

Magyar Nemzet
Forrás: Mindmegette2023. 02. 04. 10:49
RÚZSA Magdi
Sukoró, 2021. augusztus 12. Rúzsa Magdi énekel az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 11-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvõ településen. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy a Magyar Nemzet korábban beszámolt róla, egy évvel ezelőtt még aggódva várták a kicsik érkezését Rúzsa Magdiék. Az énekesnő veszélyeztetett terhesnek számított, így az utolsó pár hónapot már a kórházban töltötte. 

A babák előbb érkeztek a kiírt dátumhoz képest, a terhesség 34. hetében jöttek a világra – írja a Mindmegette.

Szinte hihetetlen, hogy azóta már egy év is eltelt, amit a boldog anyuka egy gyönyörű tortával ünnepelt meg.

Rúzsa Magdi hivatalos Instagram-oldalán mutatta meg Keve, Lujzi és Zalán állatfigurás tortáját.

Boldogság! Egyévesek a kis Cucmákok!

– írta a képhez az énekesnő.

Rúzsa Magdi legutóbb nyáron osztott meg egy igazán meghitt baba-mama pillanatot, amelyben az énekesnő felfedte rajongói előtt, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie a gyermekek etetése során. A fotó mellett őszintén bevallotta, hogy nem megy minden zökkenőmentesen, de boldogabb, mint valaha. 

Borítókép: Rúzsa Magdi (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.