Meghalt a sofőr, amikor egy nyolcvantonnás konténer zuhant a kamion vezetőfülkéjére a csepeli szabadkikötőben + videó

A járműben ülő negyvenhét éves vezető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette a balesetben.

Magyar Nemzet
Forrás: Balesetinfo, Index, Tények2023. 03. 17. 12:47
null
Budapest, 2018. október 16. A csepeli szabadkikötõ 2018. október 16-án. Ezen a napon a kikötõ létrehozásának 90. évfordulója alkalmából rendezett ünnepség keretében átadták a Budapesti Szabadkikötõ Logisztikai Zrt. új logisztikai csarnokait. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nyolcvantonnás konténer zuhant rá egydaruról egy kamion vezetőfülkéjére a XXI. kerületi Weiss Manfréd úton található Mahart konténerterminálon – tudta meg a Balesetinfó. Értesüléseik szerint a járműben egy negyvenhét éves férfi tartózkodott, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Az Index úgy tudja, hogy a balesetet egy konténerrakodó okozta, amely felborult a rakományával együtt. A konténer a kamionra zuhant, összepréselte a vezetőfülkét, és ez okozta a vezető halálát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lapnak megerősítette a halálos baleset tényét. 

Nyomozás indult az ügyben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt. Gyanúsítotti kihallgatás még nem történt 

– közölte a rendőrség.

A Tv2 hírműsora, a Tények arról számolt be, hogy a konténert a tűzoltók emelték le a roncsról, és a sérült vezetőt is ők szabadították ki a vezetőfülkéből.

Borítókép: A csepeli szabadkikötő (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.