Üzent a kórházból az akrobata, aki előadás közben zuhant a mélybe + videó

Tíz éve dolgozott a cirkusznál, de sosem volt még ilyen balesete.

2024. 03. 18. 15:53
null
Gia Eradze's royal circus performs during the gala of the 43th Monte-Carlo International Circus Festival in Monaco, on January 22, 2019. The festival will run until January 27. (Photo by YANN COATSALIOU / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem volt túl magas... Életben vagyok! – üzente rajongóinak a kórházból Elizaveta Csumakova, aki egy cirkuszi előadás közben zuhant a mélybe Oroszországban. Az akrobata elmondása szerint „kedvenc bal lába” hagyta cserben, mikor fogást keresett a gyűrűn.

A Metro úgy tudja, hogy pontos diagnózist még nem állítottak fel, valószínűleg súlyos sérülés nem történt, csípőjét és lábát üthette meg.  

A cirkusz szóvivője elárulta, hogy a 24 esztendős Elizaveta Csumakova tíz éve dolgozott a cirkusznál, de ez volt az első eset, hogy lezuhant. Egyébként nem volt alatta kifeszítve védőháló, így akadálytalanul csapódott a földbe. A felvételeken látszik, hogy körülbelül 3,5 méter magasságban volt, mikor fejjel lefelé lógva felfelé nyúlt, de a nézők óriási rémületére lába kicsúszott a gyűrűből. Volt annyi lélekjelenléte, hogy még esés közben fordult egyet, így nem fejjel, hanem lábbal érkezett. Így is mozdulatlanul terült el a földön, míg a személyzet segítségére nem sietett.

Borítókép: Jelenet a Royal Circus de Gia Eradze előadásából. (Fotó: Yann Coatsaliou / AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.