Következő mérkőzések
Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Újra akcióban a veszélyes kétévesek, ezúttal az erkélyre zárta ki az édesanyját az egyik bandatag

Mentek is a tűzoltók.

Forrás: Facebook2024. 06. 09. 15:26
a fotó a helyszínen készült Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/ Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kicsim, anyának nagyon rosszul esett, hogy kizártad az erkélyre. Bizonytalanságot keltett bennem a helyzet, megkérlek, máskor ne tegyél ilyet…” – idézi  a pórul járt édesanya szavait az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi oldalán. 

Egy kisgyermek ugyanis a napokban Zalaegerszegen az Átalszegett utcában kizárta az erkélyre az édesanyját. A város hivatásos tűzoltói magasból mentő segítségével feljutottak az erkélyre, majd visszaengedték az anyukát a lakásba. Hozzáfűzték: „Ha egy veszélyes kétéves a mentális tréner, mindenképpen talál megoldást az ember a szorult helyzetére, és ha nem akadt ki nagyon, akkor még az asszertív kommunikációt is gyakorolhatja.”

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.