Ki nem találná Katy Perry és Orlando Bloom kislányának nevét

Az újszülött neve mellett a gólyahír bejelentése is egészen egyedülállóra sikerült.

Forrás: beol.hu2020. 08. 27. 17:25
FERENC ppa; Bloom, Orlando; Perry, Katy
Vatikánváros, 2018. április 28. Orlando Bloom brit színész (j2) és párja, Katy Perry amerikai énekesnõ (j) Ferenc pápa audienciáján a vatikáni VI. Pál teremben 2018. április 28-án. A katolikus egyházfõ a United to Cure elnevezésû, rákbetegség gyógyításáról szóló, nemzetközi konferencia résztvevõit fogadta a Vatikában. (MTI/EPA/A Vatikán sajtóhivatala) Fotó: Vatikán sajtóhivatala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szokatlan platformon, az UNICEF oldalán került bejelentésre a nagy hír, miszerint Katy Perry és Orlando Bloom szülők lettek – írja a Hello magazin alapján a Híradó.

Mindketten régóta jószolgálati nagykövetei a szervezetnek, akik kislányuk születésével azokra az országokra szerették volna felhívni a figyelmet, ahol egy baba születése nem zajlik ilyen tiszta és nyugodt körülmények között, mint az ő esetükben.

Amellett, hogy a boldog pár hálát adott egészséges gyermekükért, a baba nevét is bejelentették, mely igazán stílszerű, hogy úgy fogalmazzunk. A pici a Daisy Dove Bloom nevet kapta. A Daisy százszorszépet jelent, ami nem is passzolhatna jobban a Bloomhoz, mely magyarul virág lenne.

Mint ismeretes,az énekesnő korábban Russell Brand felesége volt, akitől két év után 2012-ben vált el.

Orlando, akinek első feleségétől, Miranda Kerrtől van egy 9 éves kisfia, Flynn, 2016 óta alkot egy párt Katyvel, s bár többször is szakítottak az elmúlt évek során, a szívük mindig visszahúzott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.