A főkutyapárti csak éjjel bátor, a monitor előtt

Gyakorlatilag elismerte, hogy önös politikai érdektől vezérelve hazudott.

Juhász Attila
2020. 09. 25. 10:13
Kovcs Gergely
Kovács Gergely Fotó: MTI Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Gergely, a már nem is annyira vicces Kétfarkú Kutya Párt elnöke, közösségi oldalain hetek óta azt sugallja egyik hegyvidéki képviselőtársáról, hogy bűnrészes gyilkosságban és okirathamisításban – írja a Hegyvidéki Fidesz, s egyben hozzátette: mindezt természetesen megalapozatlanul, bármiféle bizonyíték nélkül.

A kormánypárt XII. kerületi szervezete arról is beszámol, hogy Kovács, a képviselő-testületi ülésen, amikor alátámaszthatta volna rágalmait, csak mellébeszélt, egyetlen neki feltett kérdésre sem adott egyenes választ.

„Csak éjjel bátor, a monitor előtt, de szemtől szemben már nem volt mersze nyíltan válaszolni az egyszerű kérdésre. Ezzel gyakorlatilag elismerte, hogy önös politikai érdektől vezérelve hazudott” – írták.

A korábban magukat a magyarországi pártrendszertől távol elhelyező kétfarkúak mostanra pontosan úgy viselkednek mint a balliberálisok, semmi sem különbözteti meg őket tőlük.

Lehet, hogy azért, mert valójában balliberálisok.

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.