időjárás 1°C Adél 2023. január 29.
logo

Mihalik Enikő belső információt kotyoghatott ki

Nagy Árpád
2021.06.16. 11:48
Mihalik Enikő belső információt kotyoghatott ki

Feltételezhetjük, hogy Enikőnek – Karácsony városdiplomáciai főtanácsadója, Korányi Dávid nejének – saját véleménye van, amit nagy buzgalommal meg is oszt a tömeggel, amelyik viszont szomjazza Enikő, az Amerikában szülni szándékozó (szuper)modell és intellektuális óriás véleményét.

Feltételezhetjük, hogy Karácsony főtanácsadójának neje, ha már leírta, valóban szerette is, hogy a portugál válogatott „elpi..ázza” a magyar válogatottat. Nincs ebben semmi meglepő egy hazájáért duzzadó kebellel szurkoló hölgytől. Vagy mégis?

Persze azt is feltételezhetnénk, hogy Enikőnek, Karácsony főtanácsadója kedves nejének, nincs saját véleménye a fociról, a magyar válogatottról, hanem jó háziasszony módjára, „kiemelkedő” intellektuális képességei birtokában – ami nyilván nem szóhasználatából következik –, mindössze kikotyogta azt, amit otthon hallott Karácsony Gergely főtanácsadója szájából.

Hosszabb gondolkodás után sem tudnám eldönteni, a fenti két feltételezés közül melyik hízelgőbb (szuper)modell Enikő és Karácsony városdiplomáciai főtanácsadó férje számára. Pedig, jó eséllyel egyik akár igaz is lehet.

De legyünk sportszerűek, szurkoljunk Enikőnek és férjének, Karácsony városdiplomáciai főtanácsadójának, hogy Enikő vágyai beteljesülnek, hogy Amerikában szülhessen, és szurkoljunk Magyarországnak, hogy Enikő és Karácsony városdiplomáciai főtanácsadója, Korányi Dávid ott is maradjon.

(A borítóképen Mihalik Enikő szupermodell a Central European Fashion Days keretében a Városligeti Műjégpályán rendezett Gombold újra! öltözéktervezési pályázat döntője fináléjában 2014. október 4-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.