Emberek halálát használja a 444 az oltások lejáratására

Az álhírportál szorgos kis stábja a sikeres oltási programot vérfürdőként tálalja olvasóinak.

Belák Tamás
2021. 07. 23. 17:25
null
Békéscsaba, 2021. július 15. Koronavírus elleni oltóanyagok beadására kijelölt oltópont a békéscsabai Réthy Pál kórházban 2021. július 15-én. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– 441 ember halt Magyarországon azután, hogy beoltották – olvasható a 444.hu címlapján előkelő helyen szereplő cikk címében.

Tudvalevő, hogy a napját (életét) a kormány lejáratásának szentelő 444-stáb hangyákat megszégyenítő serénységgel keresi-fabrikálja az (ál)információkat és eszközöket, népes olvasótáborát percenként emlékeztetve rá, hogy milyen borzasztó elnyomás alatt élnek. (Érdekes tény: négy nap alatt csak a Pegasus-ügyről több mint 90 [!] cikket gyártottak.)

Amikor a valóságot mesterien kifordító stáb szeme elé került a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NKK) Origó által közölt statisztikája a koronavírus elleni oltások okozta „nemkívánatos eseményekről”, az idegösszeomlás szélén egyensúlyozva öklendezhették fel a fent említett írást. Erre utal az a tény is, hogy a „halt” utáni kötőszó hiányát már nem regisztrálta vérben forgó szemük. Végül is a lényeg, a halál benne van.

Ha időközben javítanák, íme az eredeti cikk
Fotó: 444

És hogy miért képzelem el a vörös fejjel, idegesen fel-alá járkáló újságírókat, ahogy azon tanakodnak, miként lehetne ismét úgy kiforgatni a tényeket, hogy az a lehető legszörnyűbb színben tüntesse fel a kormány oltási programját? Mert ki az az épeszű, legalább minimális lelki békével rendelkező egyén, aki az oltások után jelentkező „nemkívánatos események” abszolút minimális, 0,039 százalékos arányából azt képes kiemelni – mit kiemelni: címoldalon az emberek arcába tolni! –, hogy meghalt 441 ember (arról nem is beszélve, hogy a halálozási számba azon elhunytakat is beleszámítják, akiknek a haláláért nem a vakcina beadása tehető meg első számú okként).

Az eredeti Origó-cikk címe
Forrás: Origó.hu

Ez az a szint, mikor már nemcsak az emberi méltóságon ugrálnak két lábbal, hanem az oltások sikerességének amúgy kétségbevonhatatlan sikerességét is vérfürdőként prezentálják a tények, számarányok semmibevételével.

A borítóképen: koronavírus elleni oltóanyagok beadására kijelölt oltópont a békéscsabai Réthy Pál kórházban 2021. július 15-én. Fotó: MTI/Rosta Tibor

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.