idezojelek

A DK-tól kapta MZP az atombombát

A Fidesz szeretné lejáratni az államférfit. Állítólag...

Cikk kép: undefined

A DK legfelső vezetése azt állítja, hogy a Fidesztől kapta lejáratás céljából azt a tegnap nyilvánosságra hozott dokumentumot, amelyet átadott Márki-Zay Péternek. Ő pedig majd egy hétig keservesen, kétségek között gyötrődött, majd hatalmas sajtónyilvánosság előtt (értsd: két újságíró) nyilvánosságra hozta az atombombát. A gyér helyszíni érdeklődés ellenére igen komolyat futott az online médiában a hír a csúnya Fideszről, szokás szerint a HVG-vel, Telex-szel, a 24.hu-val és a Népszavával az élen.

Az óriási hullámokat verő bombahír a következő: MZP szerint a dokumentumból az derült ki, hogy a Fidesz le akarja járatni.

Sírnék a röhögéstől, ha nem volna ennyire amatőr, szánalmas és szomorú a sztori, és az, amit képvisel Péter, aki a Gyurcsány pártjától kapott iromány nyomán dadogva bár, de felmondja a Gyurcsány-féle leckét.

Az ördög azonban, mint ahogy az lenni szokott, most is a részletekben rejlik. Márpedig az esetből két írást kifacsaró HVG szerint is, a nyolcvanoldalas dokumentumban valójában semmi olyan nincs, amit némi internetes kereséssel ne találna meg bárki.

Emiatt a világgá kürtölt bombasztikus botrány három mondatban elfér:

– A Fidesz valamelyik önkormányzati képviselője a DK szerint átadott a DK-nak egy nyolcvanoldalas anyagot, amiben nincs semmi.

– Ezt a semmit a DK, csupán a bizalomépítés jeleként, ízibe odaadta Márki-Zaynak.

– Péter pedig, a DK legfelsőbb vezetése engedélyével, nyilvánosságra hozta.

A semmit.

Tegyük hozzá, Péter az a kolosszális államférfi, aki a baloldal összes politikusát lenyomta az előválasztási bohózatban.

Állítólag...

 

Borítókép: Facebook

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.