időjárás 6°C Melinda, Vivien 2021. December 2.
logo

Karácsony Gergely a vérgőzös bolsevikok nyomdokain

Juhász Attila
2021.10.17. 15:13 2021.10.17. 23:13
Karácsony Gergely a vérgőzös bolsevikok nyomdokain

Bár arról egyelőre nem hallottunk – nyilván nem is kívánunk neki ilyesmit –, hogy Karácsony Gergelyt akár a villamos vagy bármely más jármű elütötte volna, a főpolgármester ennek ellenére mégis visszalépett az előválasztástól mint kormányfőjelölt, pedig korábban azt ígérte, hogy ilyesmi csak a fenti baleset bekövetkezte esetén fordulhatna vele elő.

Persze már az is megér egy misét, hogy van-e értelme még őt egyáltalán főpolgármesternek titulálni, tekintettel arra, hogy az elmúlt hetekben-hónapokban mindennel foglalkozott/foglalkozik, csak azzal nem, amire 2019-ben a helyhatósági voksoláson 353 593 budapesti szavazópolgár felhatalmazta.

Ugyanakkor az is jól látható, érezhető, hogy Karácsony az utóbbi időszakban alaposan megzakkant, mi több, előbújt belőle az igazi vérgőzös bolsevik.

Legyen egy olyan alkotmányos béke Magyarországon, amihez az kell, hogy az a Fidesz, amit most ismerünk, megszűnjön. Beleértve azokat a szavazókat, akik most hisznek ezeknek a politikusoknak

ezt mondta ez az ember egy kampányrendezvényen, amelyről a felvételek szombaton kerültek fel a legnagyobb videómegosztóra.

Világos beszéd, ezen nem lehet semmit sem szépíteni, ráadásul a videón szereplő LMP-s politikus asszony sem határolódott el korábbi párttársától, amiből arra is joggal következtethetünk, hogy ez a mai balos ellenzéki koalíciónak lényegében a hitvallása.

Ez a tempó, ez a magatartás hazánk XX. századi történelméből sokak számára ismerős.

Karácsonyék szellemi elődei pontosan ezt tették a nekik nem tetszőkkel. Előbb az 1945-ös választáson 57 százalékot, tehát kényelmes abszolút többséget szerző Kisgazdapártot, majd az összes többi nem kommunista pártot is ellehetetlenítették, majd megszüntették, egészen addig csinálták ezt, amíg végül egyes-egyedül a bolsevik állampárt maradt a porondon, így az ezt követő úgynevezett választásokon vetélytársak hiányában gond nélkül nyert mindig, egészen 1985-ig, amíg az utolsó ilyetén voksolásparódiát meg nem rendezték.

És mi történt a megszüntetett pártok szavazóival?

Kivégezték, börtönbe zárták őket, tönkretették az életüket, kitelepítésekkel, foglalkozásuktól való eltiltással, kuláklistákkal, osztályidegennek minősítéssel és még sorolhatnánk.

Ne legyenek kétségeink, Karácsony Gergely mostani fenyegetőzése ennek a kommunista tempónak a felvétele.

Ám a városvezetőként és miniszterelnök-jelöltként is alaposan orra bukó balos figurát ezennel ki kell ábrándítanom: ma nem az 1940-es évek végét, 50-es évek elejét írjuk, hanem a 21. század 20-as éveiben járunk, ilyen szintű nyilvánosság mellett gyakorlatilag lehetetlen egy pártot megszüntetni, eltörölni  a föld színéről, közel hárommillió bennük bízó, rájuk szavazó embert pedig még kevésbé.

Én magam viszont nem lennék meglepődve, ha az ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket követően a Karácsony Gergelyhez hasonló szélsőségeseket törölnék el a szavazópolgárok, persze nem a föld színéről, csak a magyar politikai palettáról.

Mondjuk akár már 2022 tavaszán!

(A borítókép forrása: YouTube/képernyőfotó)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!