idezojelek

Márki-Zay sorosozva, migránsozva kavar a melegekkel

Mi pedig már csak egy kávét kérünk.

Cikk kép: undefined
Fotó: Mirkó István

Derék baloldali polgártársaink évek óta szemforgatva beszélnek a honi közbeszéd állapotának romlásáról. Mindeközben ugyanezen polgártársaink, például a Párbeszéd nevű kamupárt parlamenti frakcióvezetője torkaszakadtából ordítja a válogatott szidalmakat minden hétköznap reggel a Parlament üléstermében, többek között bűnözőnek nevezve családanyákat és családapákat, köztük olyanokat is, akiket még egy gyorshajtásért sem büntettek meg soha. Egy másik honpolgár pedig ugyanitt krumpliszsákot lóbálva próbál túltenni az előbb említett hölgyön, de nem a szemléltető eszközként bevitt zöldségekkel, hanem olyanokkal, amik a szájából jönnek. Mondataira, stílusára a radikálisként megbélyegzett, sokszor túlzásba esett néhai Torgyán József és Csurka István is csak csodálkozva pislogna, hogy még őket tartották szélsőségesnek a baloldalon.

Mindeközben Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt az előbbieknél is többet tesz a közbeszéd állapotának magasztosulásáért. Melegekkel kavarva, sorosozva, migránsozva.

Korábban nyilvános megszégyenítést kockáztatott az a publicista, aki elítélően írt a meleglobbi „áldásos” tevékenykedéséről. – Márpedig ilyen „lobbi” nincs és nem is volt – hallhattuk. (Megjegyzés: szerintünk sem létezik az „eltörlés kultúrájára” építő nemzetközi LMBTQ-lobbi. Vagy mégis?). Sőt ma már azt is tudjuk, hogy nevetséges vád, hogy az említett csoport propagandatevékenységet folytat gyermekeink között, így az ezt tiltó törvények is kampányfogások a kormánypártok részéről. (Megjegyzés: bizonyosak vagyunk benne, hogy ilyen nincs. Vagy mégis?) Szóval a homofóbia legmélyebb gödrében álldogáló jobboldali publicisták jobban tennék, ha betemetnék magukat. Mindeközben a derék Márki úr kampányszlogenné tette, hogy a fél kormány meleg. Szinte látjuk, ahogy emelkedik a közbeszéd. Csak felfelé.

Mi, jobboldaliak azt is megtanulhattuk az elmúlt években, hogy a sorosozás egyfelől zsidózás, másfelől meg nincs mit idegeskedni, Gyuri bácsi csak jót akar – aztán mindig tűcsereprogram és droglegalizáció lesz belőle. (Bödőccsel szólva „olyan, mint a sportszeletes csávó”.) – Rettegnek itt egy kilencvenéves vénembertől, aki az óceán túlfelén lakik – hangzott az érv. Aztán jön Márki úr, és arról értekezik, hogy a fél kormány Soros tenyeréből eszik. Vélhetően a Cion bölcseinek jegyzőkönyvét olvasóit is szeretné integrálni a baloldali táborba, legalábbis aligha lehet más következtetésre jutni a sorosozós kampányelem céljával kapcsolatban, ha az ember követte a derék baloldali megmondóemberek munkásságát ez ügyben az elmúlt években. Csak felfelé!

A migráció tematikájának behozása pedig igazi bravúr. Sok sikert lehet kívánni ahhoz, hogy a kerítést felépítő, a tömeges megélhetési migrációt elutasító és annak ártalmas kulturális és közbiztonsági következményeire a figyelmet következetesen felhívó kormányt migránspártinak állítsa be Márki úr. Ez az a pont, ahol be kell vonni a folyamatba a vezető baloldali publicistákat is. Tóta W. és Bede Márton már neki is állt, csak a logika nem akar kijönni. Akárhogy forgatják a kockát, nem lesz gömb belőle, de feladni semmiképp nem szabad. Egy irányba kell forgatni, hátha akkor sikerül: csak felfelé.

Mindeközben a baloldali honfitársainkhoz fordulunk: kéretik észrevenni, hogy micsoda fantasztikus jellemfejlődésen ment keresztül Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára. 2006-ban még pont annak az ellenkezőjével kampányoltak, mint ami lett: nevezetesen, hogy eltiporják a jogállamiságot. Ma már pontosan ez az üzenetük, úgy ítélik meg, hogy már nincs szükség hazugságra, egyszerűen kormányra kerülve kimondják, hogy az alaptörvény „érvénytelen”. Érdemes ezt megkapargatni. Az alaptörvény nem holmi falon porosodó dokumentum, hanem jogalap, amely többek között a magánjogi szerződések alapja is. Vagyis egy ilyen helyzetben ön hiába vásárolt házat, autót vagy bármit, a jogrendszer megszűnésével nem lenne kihez fordulni, hogy az segítsen megvédeni a tulajdonát. Tizenkét dühös ember beköltözik önhöz, aztán választhat, hogy megy-e vagy marad. Az erősebb kutya üzekedik (fortius canis habet sexus) elve érvényesül. A szervezett bűnözés már dörzsöli a tenyerét. Ők biztosan Márki-Zayra szavaznak.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Magyar Nemzet/Mirkó István)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.