idezojelek

Ezek még a nindzsákat is lejáratják, ha ezzel árthatnak Orbán Viktornak

Sikerült? Nem igazán.

Bácskai Balázs avatarja
Bácskai Balázs
Cikk kép: undefined

A „független újságírás” és a tényellenőrzés gyöngyszeme látott napvilágot cikk formájában a külföldről finanszírozott Telex.hu-n, amely szerint „Lesből támadó, pénzért bárkihez beálló zsoldosok és kémek voltak a nindzsák, akikre Orbán annyira hasonlítani akar”.

 

Az írást a miniszterelnök hétvégi beszéde inspirálta. Orbán Viktor ugyanis azt találta mondani, hogy Magyarországnak nindzsakormánya van, amit aztán egy TikTok-videóban is megmutatott.

 

Trükkös Zotyó lapja, a 24.hu szerint is eljött annak az ideje, hogy végleg leszámoljunk azzal az immár több mint negyven éve terjedő popkulturális mítosszal, amelyek szerint a rejtőzködő, hangtalanul közlekedő, számtalan ellenséget egyedül is legyőző, repülő, szaltózó, shurikenező, kardozó nindzsák menők lennének. Mindezt a Telexnél egy fokkal részletesebb cikkben sikerült összehozni, ezzel a címmel: „Nem akármilyen alakokhoz hasonlította magát Orbán Viktor, amikor belebújt a nindzsajelmezbe”. Az írás természetesen kitér a nindzsák keresztényüldözésére is.

Az ítélet megszületett, a Pravda megírta, tehát jobb, ha ehhez tartják magukat ezentúl a liberális értelmiségiek. A gyengébbek kedvéért csupa nagybetűvel: A NINDZSÁK EMLEGETÉSE A LEGROSSZABB VÉSZKORSZAKOT IDÉZI FEL!

 

Néhány egyszerű szabály betartásával azonban liberális barátaink elejét tudják venni a nindzsanacionalizmus terjedésének: a gyerek nem öltözhet farsangkor nindzsának; halloweenkor sem; nem nézheti, nem játszhat NinjaGO-val; indexre kerül a Tini nindzsa teknőcök minden változata; a Beverly Hills-i nindzsa nem vicces.

 

Ha ezeket az egyszerű szabályokat betartják, akkor Korányi Dávidék továbbra is utalnak, és Alex is csókoltatja őket!

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.