A magyar hősök varsói emlékművét is meggyalázták az anarchisták

A szélsőséges baloldaliak semmit sem tisztelnek.

2020. 11. 01. 12:44
null
A megrongált varsói emlékmű Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton is folytatódtak a vandál tüntetések Lengyelországban, a szigorított abortusztörvény ellen tiltakozók közül ismét sokan a rombolást választották. Miközben a balliberális média a templomokat védő keresztényekhez csatlakozó fociultrák pofonjairól ír számos cikket (igen, volt belőle néhány), addig az anarchista tombolást mélyen elhallgatja. Pedig vannak videók, hogy késekkel, baseball-ütőkkel, kalapácsokkal indultak demonstrálni a német elvtársaik segítségével megerősített antifák.

Ismét érkeztek képek feldúlt kegyhelyekről, és ezúttal egy magyar vonatkozású emlékművet is elcsúfítottak. Az 1944-es varsói lázadásban tevékenyen résztvevő magyar katonák emlékköve esett áldozatul a szélsőbaloldali vandalizmusnak, amiről fénykép is megjelent a közösségi média különböző felületein. (Egy aktivista később kommentjében jelezte, hogy saját kezűleg tisztította meg lehetőségeihez képest az emlékművet.)

Fotó: Facebook

Jól jegyezzük meg: a Momentumtól a DK-ig az összes baloldali párt és politikusaik, megmondóembereik, kommentelőik is hősként ünneplik a varsói tiltakozókat, utalás szintjén sem ítélve el (sőt!) a templomdúlásokat.

Holmi magyar katonák emléke ugyan mit is számítana nekik.

Fotó: Facebook

Összegezve: lengyel anarchisták német antifasisztákkal karöltve gyalázták meg azoknak a magyar katonáknak az emlékművét, akik a náci Németország ellen harcoló lengyel Honi Hadsereget segítették a varsói felkelés idején.

Lehet még fokozni a szélsőbaloldali fejekben az elmebajt?

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.