Karácsony és a Budapest–Tel-Aviv-tengely

Karigerinek ki kellene bújnia a Facebook-posztjai mögül, mert így Gyuri bácsiék sem tudnak vele mit kezdeni.

Szikszai Péter
2021. 07. 21. 7:01
Karácsony
Karácsony Gergely népszavazási kérdései már most értelmetlenné váltak. Fotó: Mirkó István Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsonnyal nagyon elégedetlen Háttérhatalom Gyuri bácsi. Legalábbis a telefonomra telepített Pegasus app ingyenes változata alapján hozzám befutó infók szerint.

Nyílt Társadalom Gyuri bá és persze a világ baloldali vezetői is aggodalmuknak adtak hangot amiatt, hogy Budapesten rosszul mennek a dolgok. Szerintük Karácsony főpolgármesteri tevékenysége rontja miniszterelnök-jelölti kampányát. Aggasztó, hogy Pesten a gyalogosok csak bozótvágóval tudnak áthatolni a méhlegelőkön, a csúcsforgalomban metrópótló buszok szorulnak be két útfelbontás közé, miközben már keresztben is lesz biciklisáv a nagykörúton.

A világ vezetői és NGO Gyuri bácsi is osztja azt a véleményt, hogy Karácsonynak esik a népszerűsége, ezért be kellene állnia a kampányba, mint kocsisornak a Blahán. Hiába dobták fel neki a szivárványszínű labdát, amely alapján Magyarországot Homofóbiára kellett volna átkeresztelni, Karácsony az LMBTQ-botrányt sem csapta le. Most a kémbalhét is csak ímmel-ámmal vállalja fel. Pedig milyen ritka a történelemben a Budapest–Tel-Aviv-tengely, ugye? Ki kéne használni az ilyen ziccert!

Olvastam nemrég egy meghekkelt brüsszeli telefaxban, amelyen ujjlenyomatot hagyott egy Moszad-ügynök, hogy Karácsony túl gyenge vezető. Sajtótájékoztatóin bohócot csinálnak belőle az újságírók, egyszerű kérdésekre sem tud válaszolni. Elkerülhetetlen a politikai változás, mint Gyurcsány Ferenc találkozása Zacher Gáborral. Nem lehet halogatni tovább. Karigerinek ki kellene bújnia a Facebook-posztjai mögül, mert így Határok nélküli Gyuri bácsiék sem tudnak vele mit kezdeni, pénzkidobás egy ilyen jelölt.

Aztán a végén elő kell venni Dobrevet, hogy ő szálljon szembe Orbánnal. Mondjuk, Gyurcsány felesége – már csak családi alapon is – jobban kezelné a kémbotrányt.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

(A borítóképen: Karácsony Gergely főpolgármester a Városligetben 2021. július 5-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.