A hely a nemrégiben gazdagodott Pajta néven egy BBQ-terasszal, legutóbb, tavaly nyáron volt alkalmam itt marhaszegyet kóstolni, de este lévén nem kértem komplett menüt. Korábban, amikor több volt az idő, és kapacitásindításnak tavaszi citromos borjú-becsináltlevest kértünk, mely kellemesen savanykás, remekül ízesített, tartalmas, visszafogottan sűrített volt. Értékeltük a jó tartású borjúkockákat, a nem túlfőtt zöldségeket és a rókagombát. Nagy adag volt, de hamar elfogyott. A ropogós hegyi pisztrángot mandulás zsenge zöldségekkel, sáfránymártással készítették. A friss halat morzsába forgatva sütötték meg hirtelen, a halhús kellően szaftos maradt. A roséra sült fiatal kacsamell lilakáposzta-krémmel, házi sült nudlival az étlap ígéretével ellentétben nem volt rosé, „túlment” kissé, de ízre finomnak találtuk, jó ízű pecsenyemártással öntötték le. Jó volt hozzá a megnyerő állagú, selymes, kiváló ízesítésű lilakáposztakrém és sült nudli. A lágy túrógombóc madártejöntettel, vajas morzsával két klasszikus magyar desszert ötletes találkozása, ügyesen megvalósítva. Az apró túrógombócok hibátlanok ízre, állagra egyaránt, finom hozzá a házi karamellmártással ízesített-díszített madártej.