Blatter is imádkozik Akeem Adams családjáért

A budapesti zöld-fehérek védőjének tragédiájáról a FIFA honlapja is beszámolt.

TK
2013. 12. 31. 11:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Rettenetesen elszomorított, amikor olvastam, hogy Akeem mindössze huszonkét évesen eltávozott. Este imádkozni fogok a családjáért” – írta Twitter-oldalán Joseph Blatter. A zöld-fehérek védőjének tragédiájáról a FIFA honlapja is beszámolt.

„Ez Isten döntése volt, most már békében van. Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik támogatták Akeemet és családját” – idézte az összeállítás Ivan Dicket, Adams nagybátyját.

Raymond Tim Kee, a trinidadi futballszövetség elnöke úgy fogalmazott: nem lehet szavakkal kifejezni a döbbenetet és a gyászt. „A futballtársadalomban mindenkit mélyen érintett a dolog, hiszen amellett, hogy egy ígéretes és elkötelezett labdarúgó volt, kiváló fiatalember is.”

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy trinidadi labdarúgónk, Akeem Adams december 30-án életét vesztette” – adta hírül hétfőn a Ferencváros hivatalos honlapja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.