Meglepetés: nem Moniz lett Husztiék edzője

A török Tayfun Korkutot nevezték ki a Hannover labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.

TK
2013. 12. 31. 12:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 39 esztendős korábbi válogatott futballista 2016 nyaráig szóló szerződést írt alá.

A klubvezetés döntése némiképp meglepő, hétfőn ugyanis még arról szóltak az egybehangzó sajtóértesülések, hogy a Ferencvárostól december 1-jén menesztett Ricardo Moniz lehet a befutó. Igaz, Dirk Dufner sportigazgató – aki megerősítette, hogy tárgyaltak a holland trénerrel – akkor jelezte: Moniz csak egy a jelöltek közül.

A stuttgarti születésű Tayfun Korkut 42-szer szerepelt a török válogatottban, német, spanyol és török klubcsapatokban játszott, és 2006-ban vonult vissza.

Hannoverben múlt pénteken váltak meg az eddigi edzőtől, Mirko Slomkától, mert csapata gyengén szerepelt a Bundesliga őszi idényében, s csak a 13. helyen áll a tabellán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.