Megtalálták Pintér Attila utódát?

Sajtóértesülések szerint Horváth Ferenc a legesélyesebb arra, hogy elfoglalja a Győri ETO kispadját.

TK
2013. 12. 30. 9:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MVM-Paks vezetőedzője a hírek szerint a kisalföldiek első számú kiszemeltje, sőt a Teol.hu úgy értesült, hogy a győriek nagyvonalakban már meg is egyeztek a paksi csapatot nyár óta irányító 40 éves szakvezetővel – írja a portál.

Az ETO-t bajnoki címig vezető Pintér Attilát december 19-én nevezték ki a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, így a címvédőnek új edző után kellett néznie.

Horváth Ferenc mellett Mészöly Géza és Csertői Aurél nevét lehetett a legtöbbször hallani, mint az ETO lehetséges edzőjét, de Tolna megyei portál vasárnapi információi szerint hétfőn Horváth Ferenc érkezését jelenti majd be a klubvezetés. A Győr kivásárolja a szakvezetőt, akinek még másfél évig érvényes a szerződése az MVM-Pakssal.

Horváth Ferenc a 13. helyen áll az őszi idényt követően a magyar labdarúgó-bajnokság első osztályában, 17 meccsen négy győzelmet aratott a Pakssal, amellyel legutóbbi tíz összecsapásából egyet sem tudott megnyerni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.