A Facebookot is meghódították Messiék

Legalábbis a sportklubok közül őket követik a legtöbben a közösségi oldalon.

WL
2014. 01. 02. 20:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a legtöbben Indonéziában követik figyelemmel nap mint nap a csapattal kapcsolatos történéseket, szám szerint 4,73 millióan. Mexikóban 3,5, Brazíliában 2,5, az Egyesült Államokban 2,1, Törökországban pedig 1,75 millió Barca-drukker figyeli a közösségi oldalon a klub életét.

A Barcelona ezzel ott van a 30 legnépszerűbb Facebook-oldal között, igaz, nem közelíti meg az olyan sztárokét, mint például az énekes Rihanna, akinek 82 millió követője van, de például a katalánok világ- és Európa-bajnok védőjének, Gerard Piquének a felesége, a pop-díva Shakira is közel 77 millió követővel büszkélkedhet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.