A NOB elnöke elmondta véleményét az olimpiáról

A terrorizmus „soha nem győzedelmeskedhet” – mondta Thomas Bach.

TK
2014. 01. 01. 16:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Thomas Bach szerdai újévi üzenetében leszögezte, hogy a terrorizmus „soha nem győzedelmeskedhet”, és – akárcsak testületileg a hét elején a NOB – ő maga személyesen is elítélte a vasárnap és hétfőn végrehajtott, minősítése szerint „gyáva terrorcselekményeket”.

A Szocsitól mintegy 650 kilométerre fekvő Volgográd városában a központi vasútállomást és egy trolibuszt ért robbantásokban 34-en meghaltak, és mintegy 70-en megsérültek. Vlagyimir Putyin államfő elrendelte Oroszország-szerte a biztonsági intézkedések fokozását.

Thomas Bach üzenetében leszögezte: „Biztosak vagyunk benne, hogy az orosz hatóságok mindent megtesznek a sportolók és a téli olimpiai játékok valamennyi résztvevője biztonságának szavatolásáért”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.