El van átkozva a győri kosárlabdázás

Távozik posztjáról Szentendrei Áron, a női bajnoki ezüstérmes Győr vezetőedzője.

BuL
2014. 01. 03. 14:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub pénteken a honlapján tette közzé, hogy a vezetőség a tréner kérésére, családi okok miatt felbontotta a szerződését. Egyben köszönetet mondott a szakembernek eddigi munkájáért, melynek is köszönhető, hogy a csapat az elmúlt években bajnok és bajnoki ezüstérmes volt, továbbá kétszer második lett a Magyar Kupában.

A Győr néhány napon belül megnevezi az új vezetőedző személyét, és a tájékoztatás szerint olyan szakembert keres, aki „mind emberileg, mind szakmailag kimagasló képességekkel bír”.

A korábban másodedzőként tevékenykedett Szentendrei Áron szeptemberben vette át a vezetőedzői teendőket, miután a csapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál összeütközött egy személyautóval. A balesetben Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen meghalt, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, és több játékos súlyosan megsérült.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.