Játszott Gera, nyertek az élcsapatok

A Manchester City után az élcsoport másik két csapata is győzött az angol labdarúgó-bajnokság évindító, 20. fordulójában.

TK
2014. 01. 01. 18:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerdai játéknapon az Arsenal a Cardiff Cityt verte a hajrában szerzett két góllal, ezzel visszavette a vezetést a néhány órára éllovas Manchester Citytől.

A harmadik helyezett Chelsea Southamptonból távozott három ponttal, második félidei hatékony játékának jutalmaként.

Két rangadó elvesztése után győzött a Liverpool, s ugyancsak nyert a Gera Zoltánt foglalkoztató West Bromwich Albion is. A magyar válogatott játékos a 88. percben lépett pályára a Newcastle United elleni mérkőzésen, Nicolas Anelkát váltva.

A Tottenham Hotspur nyerte az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának rangadóját: a londoni csapat vendégként egy góllal jobbnak bizonyult a Manchester Unitednél. A fordulót mindkét csapat 34 ponttal kezdte, így a Manchester United lépéshátrányba került, már csak azért is, mert a bő élcsoport csapatai közül csupán az Everton nem nyert, de az is szerzett egy pontot.

Eredmények:
Arsenal – Cardiff City 2–0 (0-0)
Southampton – Chelsea 0–3 (0-0)
Liverpool – Hull City 2–0 (1-0)
West Bromwich Albion – Newcastle United 1–0 (0-0)
Crystal Palace – Norwich City 1–1 (1-1)
Fulham – West Ham United 2–1 (1-1)
Stoke City – Everton 1–1 (0-0)
Sunderlan – Aston Villa 0–1 (0-1)
Swansea City – Manchester City 2–3 (1-1)
Manchester United-Tottenham Hotspur 1-2 (0-1)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.