Karl Erik Böhn lemondta a nyilvános szereplést

A leukémiával küzdő Karl Erik Böhn nem tartja meg februári előadását, témája saját rákellenes küzdelme lett volna.

BuL
2014. 01. 04. 8:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar női kézilabda-válogatottat 2012-ben Eb-bronzéremig vezető Böhn csütörtök délután értesítette a bjugni művelődési központot arról, hogy nem tud megjelenni a február 5-re tervezett eseményen.

A legnagyobb harc. Ez lett volna a szakember által tartandó előadás címe, amelyre a Trondheimhez közel eső kultúrházban került volna sor.

„Böhnt gyógyultnak nyilvánították, amikor megegyeztünk vele az előadásról” – nyilatkozta Svein Strugstad. A bjugni művelődési központ vezetője teljes mértékben megérti Böhn döntését, hiszen a kézilabdaedző karácsony előtt tudta meg, hogy szervezetét újra megtámadta a rák, és az orvosok szerint nincs esély a gyógyulására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.