Asztalt borogatott a begőzölt nehézsúlyú bunyós

A Tyson Fury és Derek Chisora Eb-övért zajló brit bokszderbije előtti sajtójátékoztatón Fury asztalt borított.

D.Zs.
2014. 03. 22. 13:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fury, miután ellenfele némileg megváratta, megunta a kötelező köröket, az edzők és menedzserek, Don Charles, Peter Furyés Mick Henessy rövid beszédei után magához ragadta a mikrofont és belecsapott a lecsóba: „Hagyjuk már a francba ezt a hinta-palintát, hogy mekkora meccs lesz ez, meg hasonló ökörségeket, mondjuk ki végre, mi a helyzet. Én vagyok Tyson Fury, a világ legjobb nehézsúlyú ökölvívója, ezt a f...t kiütöm, mint a sz...rt. Elegem van ebből az egész humbugból, aludni küldöm ezt a nyomorultat!\" Ezután felpattant, fellökte a főasztalt, amelyen a vizes palackoktól kezdve a mikrofonokon át a terítékre kerülő Európa-bajnoki övig minden borult.

Chisora meglehetősen higgadtan fogadta az eseményeket: „Néhány évvel ezelőtt nekiestem volna, az biztos, de most már nyugodt vagyok, érettebb, bölcsebb, profibb szemléletű. Tyson még nem látott eleget, egy fiatal tacskó, aki nem tudja kezelni a feszültséget. Remélem, eszébe jut, hogy én vagyok a bajnok, enyém az európai elsőség. Korábban, amikor bokszoltam vele, életem legrosszabb formájában voltam, mégsem tudott kiütni. Robbantani akarok ellene, remek erőállapotban várom majd, megfelelő ütőerővel. Le fogom bontani a testét, aztán szétcsapom a fejét. Remélem, készen áll arra, amit kapni fog. Tysonnak egyszerűen kell a nyilvánosság, fontosnak akarja érezni magát az emberek előtt, ezért csinálja a hülyeségeit. Úgy érzi, ezzel tud bizonyítani. Én viszont az ökleimmel beszélek majd, higgadtan és összeszedetten semmisítem meg Tysont.\"

Korábban Chisora sem ment a szomszédba balhéért, előfordult, hogy sajtótájékoztatón akaszkodott össze David Haye-jel, amikor pedig Vitalij Klicskóval bokszolt, ellenfelét a mérlegelésen megpofozta, majd a meccs előtt leköpte annak öccsét, Vlagyimirt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.