Az Újpest legyőzte a Diósgyőrt

Az Újpest hazai pályán magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott a Diósgyőr ellen.

MNO
2014. 03. 23. 17:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Remekül kezdte a mérkőzést a továbbra is bizonytalan helyzetben lévő Újpest, korán vezetéshez jutott, és még húsz perc sem telt el, amikor már kétgólos lett az előnye. Felszabadultan és nagy lelkesedéssel játszottak a hazaiak, a diósgyőrieknek az utolsó percekben ugyan két komolyabb helyzetet sikerült kialakítaniuk, szépíteni nem tudtak.

A második félidőben átadta a területet a hazai csapat, mégis uralta a mérkőzést, az történt a pályán, amit a lila-fehérek akartak. A vendégek átütőerő nélkül szövögették támadásaikat, s még helyzetig sem nagyon jutottak, így az Újpest végül magabiztosan nyerte meg a találkozót.

Újpest FC – Diósgyőri VTK 2-0 (2-0)
Szusza Ferenc Stadion, 5000 néző, v.: Vad II
gólszerzők: Tshibuabua (8.), Kabát (19., 11-esből)
sárga lap: Kostic (12.), Rajic (18.), Futács (70.)
piros lap: Futács (90.)

Újpest: Dmitrovic – Nagy J., Litauszki, Heris, Balogh B. – Sankovic, Stanisavljevic (Suljic, 27.), Kabát (Lázár, 84.), Vasiljevic, Kosovic (Proesmans, 71.) – Tshibuabua

Diósgyőr: Rajic – Eperjesi, Vadász, Debreceni, Gohér (Music, a szünetben) – Kostic, Elek, Nikházi (Marjanovic, a szünetben), Gosztonyi – Grumic (Bacsa, 64.), Futács

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.