Befejezi pályafutását Harry Kewell

Az ausztrál játékos a szezon végén fejezi be profi karrierjét.

HZS
2014. 03. 26. 12:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 35 esztendős játékos szerdán közölte ezzel kapcsolatos elhatározását. A sydneyi születésű támadó korábban a Leeds Unitedben, az FC Liverpoolban és a Galatasarayban szerepelt, az idény kezdetén pedig egyéves szerződést kötött hazájában az élvonalbeli Melbourne Heart együttesével. A szezon során azonban végig sérüléssel küzdött, így alig lépett pályára.

„Örülök, hogy a Heartban fejezhetem be a karrieremet. Az utolsó meccsemet április 12-én játszom majd szülővárosom csapata, a Western Sydney Wanderers ellen” – közölte Kewell.

A Liverpoollal 2005-ben Bajnokok Ligáját nyert, 2006-ban és 2010-ben világbajnoki résztvevő játékost – aki a válogatottban 56 mérkőzésen 17 gólt szerzett – a szurkolók 2012-ben minden idők legjobb ausztrál futballistájának választották.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.