Döntöttek Messi jövőjéről, most rajta a sor

A Barcelonánál presztízskérdést csinálnak az argentin támadó minél magasabb fizetéséből.

WL
2014. 03. 05. 11:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ő semmi pénzért nem eladó!” – jelentette ki Josep Maria Bartomeu kedd esti tévényilatkozatában. Hozzáfűzte, hogy az Aranylabdát eddig négyszer kiérdemelt argentin támadó családjával is „nagyon szívélyes és korrekt” kapcsolatot ápol a klub, amely azt szeretné, hogy Messi legyen „a világ legjobban fizetett futballistája”. Ez utóbbi az elnök szerint jár a sportág „numero unójának”, vagyis az első számú labdarúgónak.

„Leo Messi mint játékos nálunk született, a mi ikonunk, aki hitünk szerint profi pályafutása végéig nálunk is marad” – hangoztatta a katalán klub első embere, jelezve, hogy már idén nyáron meg akarják újítani a klasszis futballista szerződését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.