Első tavaszi győzelmüket ünnepelhetik Véberék

A Mezőkövesd 1-0-ra nyert hazai pályán a Budapest Honvéd ellen.

TK
2014. 03. 28. 21:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mérkőzést a vendégcsapat kezdte jobban, mégis a hazaiak jutottak vezetéshez az első félidő derekán. A gól után kiegyenlítettebbé vált a játék, sőt, a Mezőkövesd növelhette is volna előnyét a hajrában.

A második félidő két nagy hazai helyzettel indult, majd Alcibiade kiállításával még veszélyesebb lett a kövesdiek játéka, míg a túloldalon két kapufáig jutott a Honvéd. Bár a fővárosiaknak is akadtak lehetőségei, a hajrá megint a Mezőkövesdé volt, az eredmény azonban nem változott, mert Véber György játékosai a legnagyobb helyzeteiket is kihagyták.

Mezőkövesd Zsóry FC – Budapest Honvéd 1-0 (1-0)
Mezőkövesd, 2800 néző, v.: Solymosi
gólszerző: Menougong (27.)
sárga lap: Takács (8.), Fótyik (11.), Velicky (73.), Dobos (76.), illetve Alcibiade (31., 68.), Holender (56.), Daud (91.)
kiállítva: Alcibiade (68.)

Mezőkövesd: Horváth – Takács, Szalai, Gévay, Fótyik – Velicky, Hegedűs D. (Dobos 72.), Kiss, Bognár (Farkas 91.), Harsányi – Menougong (Melczer 68.)

Honvéd: Kemenes – Holender (Lupoli 62.), Bonazzoli, Vécsei, Zivanovic (Daud, 53.) – Baráth, Job (Lovric, 72.), Hidi, Alcibiade – Ikenne-King, Ignjatovic

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.