Guardiola: Kroos marad

Toni Kroos jövőre is a Bayern München játékosa lesz a csapat vezetőedzője, Josep Guardiola szerint.

2014. 03. 31. 22:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katalán tréner azt mondta a keddi manchesteri Bajnokok Ligája-találkozó előtt, hogy „Toninak még egy éve van a szerződéséből és maradni fog”. A kijelentéssel arra reagált, hogy a hónap elején maga Kroos fogalmazta meg: el tudja képzelni jövőjét az angol bajnokságban. Ugyanakkor brit médiaértesülések arról szóltak, hogy a Manchester United heti 300 ezer eurónak megfelelő összeget is hajlandó lenne fizetni neki, miközben a jelenlegi becsült fizetése évi 4 millió euró.

A találgatások hátterében az áll, hogy terítéken van a 24 éves középpályás szerződéshosszabbítása. „Remélem, hosszabbítani fog, és velünk marad.Ő olyan valaki, aki szereti, amit csinál, nem munkaként fogja fel” – folytatta az edző, majd hozzátette: „Beszéltem vele és a klubbal is, elmondtam a véleményemet, de végeredményben én csak az edző vagyok.” A 24 éves középpályás németországi információk szerint jelentős béremelést szeretne elérni, hogy a BL-címvédő, friss német bajnokcsapat egyik legjobban fizetett futballistájává váljon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.