Így törte össze a BL-címvédő álmait a kis spanyol

A BL-címvédő Hamburg hazai pályán 30-29-re kikapott a macedón Vardar Szkopjétől.

TK
2014. 03. 31. 11:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A macedón csapat otthon döntetlent játszott a címvédővel (28-28), így nehéz helyzetből várta a visszavágót. Németországban viszont szinte tökéleteset alkotott, a félidőben már négy góllal is vezetett, a mérkőzést végül 30-29-re megnyerte.

Egy perccel a vége előtt, egygólos Vardar-vezetésnél, a macedónok spanyol válogatott átlövője, Alex Dujshebaev passzívnál hatalmas átlövésgólt ragasztott a bal felsőbe, így az orosz milliomos pénzéből felturbózott Vardar Szkopje várhatja a keddi sorsolást.

Alex Dujshebaev édesapjának, Talant Dujshebaevnek a csapata, a lengyel Kielce hétfő este próbálja meg kiharcolni a nyolc közé jutást a Bajnokok Ligájában. A németországi összecsapásnak külön pikantériát ad a két edző „visszavágója”. Az első meccsen a két szakember minimum összeszólalkozott, de Gudmundsson azzal vádolja Dusebajevet, hogy meg is ütötte őt.

A BL-negyeddöntő sorsolási kalapjai:
1. kalap: Barcelona (spanyol), THW Kiel (német), Vardar Szkopje (macedón), MKB-MVM Veszprém
2. kalap: Flensburg (német), Metalurg Szkopje (macedón), PSG (francia), Rhein-Neckar Löwen (német)/Vive Targi Kielce (lengyel)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.