Kanyart neveznek el Schumacherről

A Bahreini Nagydíjnak otthont adó szahíri pálya üzemeltetői vasárnap jelentették be erre vonatkozó döntésüket.

MD
2014. 03. 02. 15:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az autósport iránti szenvedélyének elismeréseként tekintünk erre a kezdeményezésre” – kommentálta a hírt a decemberi síbalesete óta mesterséges kómában fekvő Schumacher menedzsere, Sabine Kehm, aki hozzátette: meggyőződése, hogy a sportembernek nagyon fog tetszeni az ötlet és nagyon megtisztelőnek érzi majd.

A Forma–1-től 2012 végén visszavonult, hétszeres világbajnok, 45 éves versenyző december 29-én, a franciaországi Méribelben szenvedett síbalesetet, amely után súlyos fejsérülésekkel szállították a grenoble-i kórházba. Azóta mesterséges kómában tartják, s január végén kezdték el a fokozatos felébresztését.

Az idei szezonban a harmadik futam lesz a bahreini: április 6-án villanyfényben köröznek majd autóikkal a pályán a pilóták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.