Liverpoolban nem elégednek meg a második hellyel

Brendan Rodgers szerint csapatának jó esélye van a bajnoki cím megszerzésére.

WL
2014. 03. 25. 18:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Régóta nem nyertünk bajnokságot, talán nem ebben az évben fogunk, de kétségem sincs afelől, hogy a legjobb úton haladunk” – nyilatkozta a 41 éves tréner, aki 2012 óta irányítja a liverpooli együttest.

A Vörösök legutóbbi hat mérkőzésüket megnyerték a pontvadászatban, ráadásul ezeken a találkozókon 24 gólt szereztek, összességében pedig 82 alkalommal találtak az ellenfelek kapujába, ez toronymagasan a legtöbb a Premier League mostani idényében. A gárda szombaton a Cardiff City vendégeként gólzáporos mérkőzésen diadalmaskodott 6–3-ra.

„Közel sem volt tökéletes a játékunk szombaton, még pokoli nehéz út áll előttünk ahhoz, hogy ott járjunk, ahol én szeretném” – mondta a szakember, aki szerint leginkább azon kell dolgoznia a csapatnak, hogy kevesebb gólt kapjon.

A Liverpool a listavezető Chelsea-től négy ponttal lemaradva a második helyen áll a Premier League-ben, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a londoniak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.