Megmentették a Dinamo Kijev kapitányának életét

A kapussal való ütközés után ájultan terült el a gyepen Oleg Huszev.

TK
2014. 03. 31. 13:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az összecsapás 22. percében egy indításra rástartoló fővárosi játékost, Oleg Huszevet térddel letarolta a hazaiak kapusa, Gyenyisz Bojko. A Dinamo játékosa az ütközés következtében elvesztette az eszméletét és lenyelte a nyelvét. A földön élettelenül fekvő focistához odarohant a Dnyipro játékosa, Jaba Kankava, és kihúzta a kijevi csapatkapitány nyelvét a torkából. A segítségnyújtást követően Kankava is megsérült, mert Huszev önkéntelenül megharapta a grúz játékos kezét.

Az orvosi segítségnyújtást követően Oleg Huszev megpróbált felállni, de ez láthatóan nem sikerült neki. Végül hordágyon vitték le a pályáról.

A mérkőzést, a brazil Matheus duplájával, a Dnyipro Dnyipropetrivszk 2–0-ra megnyerte, így már csak három pont a hátránya a címvédő és a tabellát vezető Sahtyor Donyeckkel szemben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.