Mégsem hagyja el a Barcát Víctor Valdés?

A kapus a szezon végén távozott volna, sérülése azonban átírhatja a forgatókönyvet.

WL
2014. 03. 28. 13:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 32 éves hálóőr számára gyakorlatilag befejeződött a szezon, és mivel a bajnokság végén távozni kívánt a katalán gárdától, elvileg többet már nem lép pályára a klub színeiben.

„Arra az esetre szeretnénk neki segítséget nyújtani, ha sérülése miatt nem talál másik csapatot” – közölte pénteken Josep Maria Bartomeu klubelnök.

A nyári, brazíliai világbajnokságról is lemaradó Valdés iránt – aki hétfőn Augsburgban fekszik kés alá – korábban a hírek szerint a Monaco és a Manchester City is érdeklődött.

A világ- és Európa-bajnok kapusnak ez a 12. szezonja a Barcelonában, egyebek között nyert a csapattal háromszor Bajnokok Ligáját, hatszor bajnoki címet és kétszer Királyi Kupát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.