Moyes, takarodj! Légibalhé az Old Trafford felett

Egy repülő „Moyes, takarodj!” felirattal körözött az Old Trafford felett az Aston Villa-meccs közben.

Ch. Gáll András
2014. 03. 29. 14:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már nagyon tele van a Manchester United-szurkolók hócipője David Moyesszal. A szerencsétlen menedzsert tartják a csapat tragikus szereplése okozójának (nem is alaptalanul), s a szombati, Aston Villa elleni bajnokit pécézték ki tiltakozásuk helyszínéül.

A www.republikofmancunia.com blogon már hét közben meghirdették az akciót, amelynek keretében kibéreltek egy kisrepülőt, amely az Old Trafford felett körözve egy „Wrong One – Moyes Out” (Rossz választás – Moyes, takarodj!” transzparenst húz maga után. (A Wrong One utalás a Stretford End tribünön függő Chosen One – A kiválasztott szövegű transzparensre, amit már le akartak szaggatni a szurkolók a Manchester City elleni tragikus (0–3) derbi közben.)

Nos, a szurkolók meg is valósították tervüket, és a gép ott körözött a levegőben, miközben odalent Rooney két gólt lőtt, a harmadikat Juan Mata kotorta be, ezzel első találatát szerezve, mióta a United leigazolta a spanyolt a Chelsea-től A 4–1-es végeredményt Chicharito Hernández állította be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.