NB II-es csapatot győzött le 4-0-ra a Fradi

Thomas Doll megszerezte első győzelmét az NB I-ben a Fradival úgy, hogy egy NB II-es csapatot vert meg.

Ch. Gáll András
2014. 03. 29. 21:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB I 22. fordulójában a Ferencváros megszerezte első győzelmét Thomas Doll irányításával – és mindjárt egy négyest rúgtak a zöld-fehérek. Ráadásul hosszú idő után Böde Dániel is végre betalált, Doll mester pedig boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnt a meccs utáni sajtóértekezleten. Csak az bántotta, hogy Mateos kapott egy sárga lapot a tizenegyesből szerzett gólja után, amiért a meze alá rejtette a labdát. Pedig csak arról volt szó, hogy a spanyol centerhalf felesége a házaspár első gyerekét várja – egy hét múlva –, és Mateos ennek örült annyira, hogy pocakot imitált magának

Tóth Bálint, a Pápa edzője viszont alaposan kiakadt csapata silány teljesítményétől. „NB II-es teljesítményt nyújtott a csapatom, négy góllal is jobb volt a Fradi, sőt. Pont, pont, pont. Négy-öt játékossal kevesebben voltunk. Elszomorító néhány fiatal játékosom produktuma, egyesek nem érzik a veszélyt, nagyon nagy bajba kerülhetünk. Itt, Pápán megrohadnak az edzők Ősszel még volt csapatom, most általában a hét elején vagyunk tizenketten, aztán a meccs idejére nagy nehezen összeszedek 14-15 labdarúgót ”

NB I, 22. forduló:

Győri ETO – MTK 3-0
G.: Rudolf (12.), Lipták (67.), Andrics (70.)

Diósgyőr – Puskás Akadémia 2-3
G.: Gosztonyi (17., 11-esből), Góhér (80., 11-esből), ill. Tischler (66., 88..), Lencse (77., 11-esből)

Kaposvár–Paks 0-0

Pécs–Kecskemét 0-0

Ferencváros–Pápa 4-0
G.: Leonardo (33., 11-esből), Böde (35.), Mateos (53., 11-esből), Somalia (75.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.