Nem volt szerencséje világbajnokainknak

A budapesti vízilabda Eb-n a fiúknak a csoportban a szerbekkel, a horvátokkal és a spanyolokkal is meg kell küzdenie.

BM
2014. 03. 09. 13:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Benedek Tibor szövetségi kapitány a Vlv.hu-nak elmondta: még a görögöket kaphattuk volna a németek helyett, akkor aztán a lehető legrosszabb sorsolás valósul meg. Ez nagyon erős csoport, óriási küzdelem lesz a csoportelsőségért, és még az első háromba kerülni se lesz könnyű. Annak örül, hogy rögtön a spanyolokkal kezdenek, ez meg is határozhatja majd a csoportbeli további sorsukat. Hozzátette: a későbbiekkel egyelőre nem foglalkoznak, egyelőre az a legfontosabb, hogy az első három hely valamelyikén végezzenek.

A hölgyek Görögországgal, Hollandiával és Nagy-Britanniával kerültek egy csoportba.


A csoportok első helyezettje automatikusan bejut az Európa-bajnokság elődöntőjébe, míg a 2. helyezettek a 3. helyen végzettekkel vívnak a négy közé jutásért.







Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.