Összeállt a budapesti Európa-bajnokság mezőnye

A vasárnapi orosz–holland selejtezős párharc visszavágója nyomán teljessé vált a nyári budapesti vízilabda Európa-bajnokság 12 csapatos férfi mezőnye.

BuL
2014. 03. 02. 22:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A duóból Oroszország került tovább, a további öt párból pedig Spanyolország, Franciaország, Grúzia, Horvátország és Románia nemzeti együttese biztosította helyét a margitszigeti torna férfi gárdái között.

A mezőnynek „helyből” tagja lett a 2012-es kontinensviadalon elért eredményének köszönhetően – a házigazda és két éve Eb-bronzérmes Magyarország mellett – Szerbia, Montenegró, Olaszország, Németország és Görögország.

A női mezőny összetétele már januárban ismertté vált: a nyolc résztvevős társaságot Magyarország, Olaszország, Görögország, Oroszország, Spanyolország, Nagy-Britannia, Hollandia és Franciaország válogatottja alkotja.

A július 14. és 27. közötti Eb csoportsorsolását jövő vasárnap rendezik Budapesten.

Kemény Dénes gátat szabna az őrületnek.
Magyarázzák a bírói ítéleteket.
A válogatott idei naptára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.