Ronaldo a sírból hozta vissza a madridi derbit

Inkább az Atléticónak állt a madridi derbi, de Ronaldo 8 perccel a vége előtt egy lecsorgó labdát bevágott.

Ch. Gáll András
2014. 03. 03. 3:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A motiváltabbnak tűnő Atlético jobban játszott és győzelmet érdemelt volna a madridi derbin, de Ronaldo a 82. percben kicsikart egy pontot. CR7 már 23 gólos a bajnokságban, Diego Costa maradt 21 gólon.

A Real Madrid előnye megmaradt az Atlético előtt.

A Barcelona viszont egy pontra felzárkózott a Real mögé, miután 4-1-re megverte a szerény tudású Almeríát. Messi szabadrúgásgólja élményszámba ment, miként az is, hogy a két öreg, Puyol és Xavi is betalált, utóbbi – nem fogják elhinni – a tizenhatoson kívülről. Valamit biztosan elrontottak a fiúk, ugyanis úgy tudtuk, olyan messziről nem szabad rárúgni

Március 23-án El Clásico a Bernabéuban, s mivel addig a Barca a Valladoliddal és az Osasunával, a Madrid pedig a Levantéval és a Málagával találkozik, valószínűleg csak egy pont fogja elválasztani a két ősi ellenfelet. Ideális szcenárió.

Atlético Madrid–Real Madrid 2-2

G.: Koke (28.), Gabi (45.), ill. Benzema (3.), Ronaldo (82.)

Sevilla–Real Sociedad 1-0

Barcelona–Almería 4-1

G.: Alexis (9.), Messi (23.), Puyol (83.), Xavi (89.), ill. Trujillo (26.)

Rayo–Valencia 1-0

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.