Sok mindenre ráébredt a Pick Szeged igazolása

Egy év kitérő után a nyáron visszatér a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatához Rajko Prodanovic.

TK
2014. 03. 06. 13:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerb válogatott játékossal – aki tavaly az MKB–MVM Veszprémhez szerződött, de a spanyol edző nem tartott igényt rá, így továbbállt a német Rhein-Neckar Löwenhez – 2+1 éves szerződést kötött a Tisza-parti klub.

Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója a csapat honlapján csütörtökön elmondta: már régóta egyeztettek a visszatérésről. A jobbszélső kitért rá, hogy hatalmas bizonyítási vágy dolgozik benne.

„Nagy lehetőség reményében távoztam a tavalyi évben, ami végül hibának bizonyult. Az elmúlt időszak sok mindenre ráébresztett, de leginkább arra, hogy nagyon szerettem a Pickben szerepelni, hiszen egy jól menedzselt, kiváló klubról van szó” – fogalmazott Prodanovic, aki hozzátette: sokat tanult ebből az egy évből és a családjával már nagyon várja a visszatérést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.