Titkos tervéről beszélt Mocsai Lajos

A SportKlub Dodzsem plusz című műsorában eddig nem vázolt terveiről beszélt a kapitány.

TK
2014. 03. 25. 7:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagy öröm ért a kitüntetéssel. Hatvanévesen az ember összegez, és ez a megtisztelő elismerés az elmúlt harminckét év munkájának szól” – mondta Mocsai Lajos, aki egy titkos tervéről is beszélt a műsorban.

„Van egy titkos tervem, hátha itt elmondhatom, ha még van annyi idő. A kézilabda-akadémiáról kikerülő fiatal játékosokat, vagy azokat, akik a nagyobb klubokban – Szeged, Veszprém – nem jutnak szóhoz, összegyűjteném Budapesten. Csinálnék egy nemzetközi szintű, magyar játékosokból álló csapatot, amely Budapesten egy ékszerdoboz lehetne, gyöngyszeme a kézilabdázásnak. Azt szeretném, hogy legyen olyan kimenete a magyar játékosoknak, hogy egy világszintű város, világszintű háttérrel és csapattal, telt ház előtt játszhasson. És persze megmenteni a jövőt és egyben úgy az NB I-ben versenyezni, hogy közvetlenül az első osztály és a magyar válogatott utánpótlását is jelentse a csapat” – magyarázta a kapitány.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.